OM oss

HMS Fältmek sedan 2004

Med stor erfarenhet
inom gruvindustrin

Vi har under många år arbetat inom gruvindustrin där vi lägger stor vikt på att ge kunden så bra service som möjligt. Vår huvudfokus har legat på krossanläggningar i såväl Aitik, LKAB samt Kaunis Iron, tunga maskiner så som hydraulgrävmaskiner, bergtruckar, lingrävmaskiner och hjullastare men även verkstadsarbeten och metallbearbetning. Vi vill kunna erbjuda kunden precis rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete.

Hög Kvalitet

Ett av våra viktigaste ledord – därför är vi proaktiva och arbetar med att ständigt utveckla verksamheten genom att sätta våra medarbetare och vår slutleverans i fokus.

Brinnande intresse

Vi älskar det vi gör och brinner för problemlösning. Oavsett utmaning ser vi till att alltid leverera en fullständig service till dig som kund.

Utveckling hos våra medarbetare

Vi tänker långsiktigt och vill att våra medarbetare ska bli hörda, inspireras och kunna utvecklas på arbetsplatsen. För tillsammans gör vi verksamheten bättre.

HMS Fordonsservice

En kvalitetssäkrad bilverkstad

HMS Fältmek har även en bilverkstad i nära anslutning till metallverkstaden som sedan flertalet år ingår i Autoexperten-kedjan och är certifierad Godkänd Bilverkstad. Certifieringen är en ny kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder. Syftet är att säkerställa en sund konkurrens inom verkstadsbranschen och se till att de lagar, förordningar och krav som verksamheten berörs av efterlevs.

HMS FÄLTMEK AB

Sedan starten 2004 i Gällivare har vi bedrivit verksamhet inom industrin med störst fokus på tunga reparationer inom gruvnäringen.